Du har valgt 110 lodder til FødselsdagsLotteriet 2023

Her kan du se dine lodder. Når du køber lodder i Ældre Sagens lotteri, accepterer du samtidig spillereglerne. Når du har betalt, vil du kort efter modtage en e-mail med dine lodder og kvittering fra købet. Når spilleperioden er afsluttet, sender vi dig også et brev med posten, hvor du får en samlet oversigt over dine lodder, da det er et lovkrav, at du også modtager dine lodder fysisk.

Fejl ved hentning af lodnumre, prøv venligst igen senere.

  • 750 kr.


Spilleregler for FødselsdagsLotteriet 2024

Du kan spille med i Ældre Sagens FødselsdagsLotteri 2024 fra 12. august 2024 til 4. oktober 2024, som er sidste dag, hvor du kan købe lodder.

Gevinster udtrækkes kun blandt solgte lodder, og alle gevinster er skattefri.

Vindernumrene bliver offentliggjort på www.aeldresagen.dk/lotteri 24. oktober 2024. Hvis du vinder, så giver vi dig naturligvis direkte besked. Husk! det er dit medlemsnummer der spiller med, så i et familiemedlemskab er det begge medlemmer der spiller.

Overskuddet fra lotteriet er et vigtigt bidrag til Ældre Sagens økonomi. Overskuddet går til Ældre Sagens social-humanitære indsats, vores rådgivning og det politiske arbejde for at sikre et samfund, hvor alle kan leve et godt liv – hele livet.

FødselsdagsLotteriet 2024 afholdes i henhold til bevilling fra Spillemyndigheden af 2. juli 2024. Der er fremstillet 12.460.000 lodnumre. Lodtrækningen foretages af Notarius Publicus 16. oktober 2024 og kun blandt solgte lodder. Du kan se trækningslisten og regnskabet på www.aeldresagen.dk/lotteri, hvor det bliver offentliggjort 24. oktober 2024. Du kan også ringe efter trækningsliste og regnskab på telefon 33 96 86 89.

Alle gevinster er skattefri, og præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Du kan kun købe 1 lodpakke ad gangen

Det er ikke muligt at købe flere forskellige lodpakker samtidigt.

Behold den første valgte lodpakke eller